Stůl paní Stelly : Němý svědek životních osudů Stelly Zázvorkové ajejích návštěvníků - Maléřová, Zuzana (Merkur, 1991)
Zázvorková, Stella (herečka čes., x1922) - život a činnost umělecká -herci čeští - vzpomínky a rozhovoryrecepty kuchařské - Zázvorková, Stella (herečka čes., x1922) - výběr%