Zpráva o zavraždění generálního tajemníka : [O R. Slánském] - Kaplan, Karel (Archiv, 1992)
Slánský, Rudolf (politik čes., 1901-1952) - vražda justiční - r. 1952- literatura faktuprocesy soudní politické - Československo - r. 1951-1952 - literaturafakt%