Rosemary a její syn - Levin, Ira (Rybka Publishers, 1997)
Volné pokračování osudů Rosemary, ktará procitne z 30.letého bezvědomí a zjišťuje, že její dospělý syn se stal idolem mládeže a zároveň představitelem Satana. Horor o boji dobra a zla..