Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /

kuchařky (knihy) - zvěřina

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rakušanová, Jarmila (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
Vydání:1. vyd..
Edice:Sbírka ekon. a encyklopedi
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00915nam a2200241 4500
001 KN4221600000016516
005 20200519223539.0
008 150730s1983 xx |||||||||||||||||cze d
040 |a   |b cze 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Rakušanová, Jarmila  |4 aut 
245 1 0 |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /  |c Jarmila Rakušanová ; Jarmila Rakušanová ; Il. Alena Barešová 
250 |a 1. vyd.. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1983 
300 |a 238 s. obr., [20] s. fot. (některé barev.). 
490 1 |a Sbírka ekon. a encyklopedi 
520 2 |a kuchařky (knihy) - zvěřina 
653 0 |a kuchařky (knihy)  |a zvěřina 
830 0 |a Sbírka ekon. a encyklopedi 
910 |a PNG504 
999 |c 13951  |d 13951 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 4221621174  |4 0  |6 JN_641_000000000000000  |7 0  |9 18576  |a 25.00  |b 0  |c 34793  |e 0  |f DOSP  |g JN 641  |h 25.00  |l DOSP  |r 2020-05-15  |t 5  |w 2020-05-15  |y KN