Sušené ovoce /
Význam sušeného ovoce pro výživu člověka, možnosti využití, technologie sušení, pokrmy.
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Vlachová, Libuše (Autor), Kosalopova, G. J. (Autor), Kuzněcova, N. V. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1989
|
Vydání: | 1.. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zelenina na zahrádce /
Autor: Dolejší, Antonín
Vydáno: (1982) -
Vaříme ze zeleniny /
Autor: Maruška, Pavel, a další
Vydáno: (1983) -
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti /
Autor: Půhoný, Karel
Vydáno: (1976) -
Ovocné moučníky a dezerty /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1988) -
Zmrazování potravin v mrazničkách /
Autor: Lifková, Zdena
Vydáno: (1990)