Zmrazování potravin v mrazničkách /
Příručka, určená moderním hospodyním ukazuje, že se dají v mrazničkách uchovávat delší dobu prakticky všechny druhy potravin. Uvádí se podmínky pro skladování jednotlivých druhů potravin a postup zmrazování.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Lifková, Zdena (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Nakladatelství technické literatury,
1990
|
Vydání: | 1.. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Sušené ovoce /
Autor: Vlachová, Libuše, a další
Vydáno: (1989) -
Kapitoly o výživě /
Autor: Hejda, Stanislav
Vydáno: (1985) -
Fermentujeme se superkvašáky : zdravě, chutně a zábavně : vydejte se na kouzelnou cestu kvašení a vaření z fermentovaných potravin : superkvašáci - rostlinné potraviny a zdravé střevo /
Autor: Horáčková, Eva, 1993-
Vydáno: (2021) -
Co nám chybí : Kovy, jiné prvky a vitamíny v lidském těle /
Autor: Janča, Jiří
Vydáno: (1992) -
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti /
Autor: Půhoný, Karel
Vydáno: (1976)