Vše o uzení
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a pře...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2017
|
Vydání: | 1. vydání |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01543nam a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | KN4221600000224595 | ||
005 | 20200520002130.0 | ||
008 | 190408s2017 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-247-4068-3 |q váz. | ||
040 | |a |b cze |e rda | ||
100 | 1 | |a Dyk, Vladimír |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Vše o uzení |c Vladimír Dyk |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Grada Publishing, |c 2017 | |
300 | |a 120 s. | ||
520 | 2 | |a Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. | |
910 | |a PNG504 | ||
999 | |c 20765 |d 20765 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 422160024389 |4 0 |6 JN_641_000000000000000 |7 0 |9 25585 |a 143.00 |b 0 |c 24389 |d 2024-08-21 |e 1 |f DOSP |g JN 641 |h 199.00 |l DOSP |m 1 |r 2024-11-19 |s 2024-08-21 |t 5 |w 2020-05-15 |y KN |