Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a pře...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dyk, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2017
Vydání:1. vydání
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01543nam a2200205 i 4500
001 KN4221600000224595
005 20200520002130.0
008 190408s2017 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-247-4068-3  |q váz. 
040 |a   |b cze  |e rda 
100 1 |a Dyk, Vladimír  |4 aut 
245 1 0 |a Vše o uzení  |c Vladimír Dyk 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Grada Publishing,  |c 2017 
300 |a 120 s. 
520 2 |a Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. 
910 |a PNG504 
999 |c 20765  |d 20765 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 422160024389  |4 0  |6 JN_641_000000000000000  |7 0  |9 25585  |a 143.00  |b 0  |c 24389  |d 2024-08-21  |e 1  |f DOSP  |g JN 641  |h 199.00  |l DOSP  |m 1  |r 2024-11-19  |s 2024-08-21  |t 5  |w 2020-05-15  |y KN