Jídlo jako jed, jídlo jako lék : Abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou
Abecední průvodce po škodlivých i léčebných účincích potravin, který pomůže orientovat se ve světě často protikladných rad a doporučení, sporných diet a nespolehlivých návodů. Kniha obsahuje více než 400 hesel a ilustrací, tabulky.
Uloženo v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Readers Digest Výběr s.r.o.,
1998
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Reflexologie /
Autor: Kunz, Barbara, a další
Vydáno: (2005) -
Kronika lidstva /
Autor: Harenberg, Bodo
Vydáno: (1995) -
Homeopatická samoléčba /
Autor: Chappell, Peter
Vydáno: (1995) -
Věčně zelené naděje /
Autor: Zentrich, Josef A., a další
Vydáno: (1990) -
Zvláštní léčebné metody : Netradiční terapie, svépomoc, psychotronika a magie ve službách zdraví /
Autor: Hnilica, Jan
Vydáno: (1993)