Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše 2 /
Makrobiotika se stává stále rozšířenějším polem pro lékaře, zdravotníky a zastánce zdravé výživy. Receptář přináší náměty pro pohanku, kroupy, žito, kukuřici, kombinované obiloviny, zeleninu, krokety a mořské řasy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Litvínov :
Dialog,
1991
|
Vydání: | 1.. vyd. |
Edice: | Zelený strom
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Makrobiotika se stává stále rozšířenějším polem pro lékaře, zdravotníky a zastánce zdravé výživy. Receptář přináší náměty pro pohanku, kroupy, žito, kukuřici, kombinované obiloviny, zeleninu, krokety a mořské řasy. |
---|---|
Fyzický popis: | 38 s. |