Makrobiotická kuchyně doktora Jonáše 2 /
Makrobiotika se stává stále rozšířenějším polem pro lékaře, zdravotníky a zastánce zdravé výživy. Receptář přináší náměty pro pohanku, kroupy, žito, kukuřici, kombinované obiloviny, zeleninu, krokety a mořské řasy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Jonáš, Josef (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Litvínov :
Dialog,
1991
|
Vydání: | 1.. vyd. |
Edice: | Zelený strom
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Křižovatka zdraví. Vaříme makrobioticky /
Autor: Průchová, Jarmila
Vydáno: (1994) -
Sto receptů na snížení vysokého tlaku a cholesterolu /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1996) -
Vaříme ze zeleniny /
Autor: Maruška, Pavel, a další
Vydáno: (1983) -
Abychom netloustli /
Autor: Doberský, Přemysl, a další
Vydáno: (1976) -
Švýcarská kuchyně /
Autor: Peukertová, Drahomíra
Vydáno: (1991)